Hamburg ligger kun få timers kørsel fra syddanmark og den er derfor en oplagt kandidat til din næste tur. Hamburg har et charmerende byliv og gode oplevelser for både børn og voksne. Udover at være en kæmpe industri- og godshavn, har Hamburg også en masse seværdigheder der passer til en weekendtur derned. Jeg har samlet en lille liste med nogle af de ting vi besøgte da vi sidst besøgte Hamburg i 3 dage.

  1. Tag på opdagelse i verdens største varehus-område, Speicherstadt. Speicherstadt er også på UNESCO’s verdensarvliste.
  2. Oplev kontrasten til Speicherstadt i Hafencity, som et moderne område med arkitekttegnede bygninger.
  3. Sejl en tur i havnene i Hamburg og se mange af seværdighederne fra vandet
  4. Se det spektakulære og specielle musikhus, Elbphilharmonie, hvor Philharmonika orkestret holder til. Book billetter hjemmefra til udsigtsplatformen.
  5. Besøg verdens største modelbane, Miniatur Wunderland. Du kan nemt bruge nogle timer herinde og se på alle de små detaljer i landskaberne. Oplev både dag og nat, når lyset i lokalerne skifter og alle de små lys i modelbanen tændes.
  6. Gå en tur under Elben i den gamle tunnel, Alte Elbe Tunnel
  7. En del af historien i Hamburg er Reepbahn (Der Kiez) – en berømt og berygtet gade, hvor kriminelle og sexbutikker har frit spil. Sådan er det ikke mere, men området har stadig det historiske præg og der findes stadig få butikker, hvor børnene måske ikke skal med ind.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her