Kom højt op og nyd en grøn oase midt i New York og spis din frokost i en gammel industribygning.

High Line

Forestil dig en af New Yorks mange subways, der snor sig gennem alle bygningerne, over alle gaderne og med en skøn udsigt til skylines og Hudson River. Så forestil dig denne togbane ombygget til en grøn oase midt i New York – det er lige præcis det High Line er.

High Line starter ved 30th street West, fortsætter parallelt med 10th Avenue for at slutte ved Gansevoort Street – en tur på ca. 2,3 km. High Line har et ganske særlig udseende, da den hele vejen er fyldt med græs, træer og buske. På hele strækningen finder du referencer til den gamle jernbane, med de gamle skinner bibeholdt og anvendt på en alternativ måde.

Flere steder langs parken, kan du sætte dig på de mange bænke eller liggestole og nyde udsigten til Hudson River eller til den pulserende by nedenfor. High Line kan både opleves om dagen og aftenen – begge tidspunkter giver en flot tur og forskellige stemninger af byen.

Frokost i kiksefabrikken

Hvis du undervejs på High Line bliver sulten og har brug for en frokostpause, skal du tage ind i den gamle kiksefabrik mellem 15th og 16th gade. Her ligger Chelsea Market som er en gammel industribygning, der er omdannet til et stort marked med madboder fra hele verden.

Udover de mange unikke og små hyggelige spisesteder, kan du også købe delikatesser til at tage med videre. Chelsea Market har over 50 små butikker og du kan sagtens bruge nogle timer derinde – og du kommer ikke sulten derfra. Chelsea Market ligger 1 blok væk fra Meatpacking District som i dag fungerer som et hipt butiksområde, med moderne restauranter og faschionable natklubber.

Mere information

Chelsea Market (http://chelseamarket.com)
High Line (http://www.thehighline.org/)
Meatpacking District (http://www.meatpacking-district.com/)

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her