Jeg har i lang tid overvejet om jeg skulle starte en blog. Men hvad skulle bloggen hedde og hvad skulle den indeholde? Jeg kan godt lide webmediet og den måde du kan præsenterer data og indhold på. Jeg har i mange beskæftiget mig med webdesign og grafisk design i mit firma Fox Design, så det at sætte bloggen op afskrækkede mig ikke.

Jeg elsker at skrive, tage billeder og prøve at sætte det sammen på min måde. Så hvorfor ikke prøve at få det ud til nogle der forhåbentlig vil læse med. Mit mål er at skabe en blog med mit indhold – på en utraditionel måde. Indholdet vil være lige fra et lille gør-det-selv projekt, børn, tests & guides til de helt store rejser ud i verden. Og hvorfor så mange emner til en blog – fordi det er min blog og mig der bestemmer 😉 .

Min tilgang vil altid være afslappet, med humor og nogle gange en lidt skæv vinkel på tingene.

NU er bloggen online og fyldt med indlæg – men pas på! Jeg indrømmer gerne at ikke alle indlæg er velskrevet, men man skal jo starte et sted og øvelse gør mester – som det siges. Pssst, heller ikke alle datoer på indlæggene stemmer med indholdet i indlægget, så er det sagt 🙂 . For noget indhold er mange år gammelt og noget er helt nyt – men der er rigtig mange ting som har “summet” i mit hoved for at komme ud på bloggen.

Velkommen… og tak fordi du (forhåbentlig) vil læse med.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her