Året i tallet 2018 er snart færdigt. Det er tid til de fleste af os skal fejre julen og årets fest som afslutning på året – og fejring med starten på året 2019. Der har været lidt stille på bloggen den seneste tid, men forhåbentlig kommer år 2019 til at starte godt ud igen.

Året der er gået har været fyldt med oplevelser og jeg har prøvet at samle de bedste af dem. Der er alt fra at rejse med børn i Berlin, smage portvin i Lissabon og udlev dit indre barn i en totalt klodset verden. Jeg håber du kan blive inspireret til at tage på opdagelse i de andre indlæg jeg har skrevet om bl.a. New York eller landende i Europa, som alle kan byde på spændende oplevelser for både børn og voksne.

Gennem året findes der inspiration til den næste tur eller bare generelt god læsning om rejser, oplevelser og hverdagens historier. Jeg har samlet et udpluk af de blogs jeg jævnligt besøger:

Med ønske om en GLÆDELIG JUL til dig og din familie og et rigtigt GODT NYTÅR – med forhåbentlig en masse rejser og oplevelser.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her